Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Премиерът на България Бойко Борисов и външният министър на

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgПремиерът на България Бойко Борисов и външният министър на
Коментари Харесай

Борисов след срещата с Чавушоглу: Турция е важен партньор на ЕС за справяне с редица предизвикателства

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Премиерът на България Бойко Борисов и външният министър на Турция Мевлют Чавушоглу се срещнаха, с цел да обсъдят двустранните връзки сред двете страни.

Ето какво разкри за срещата им министър ръководителят ни на страницата си във фейсбук:

" С турския външен министър Мевлют Чавушоглу обсъдихме развиването на нашите двустранни връзки. Турция е наша непосредствена съседка, съдружник в НАТО и значим сътрудник на Европейски Съюз за справяне с редица провокации като миграционния напън върху Европа, битката против тероризма, енергийните доставки и енергийната сигурност, инфраструктурата, селското стопанство, търговията и стопанската система. Високо ценим положителното съдействие в областта на сигурността, което обезпечи нулев напън върху общата ни граница. Междусистемната съгласуваност на газопреносните мрежи на двете страни ще способства за диверсификацията на маршрутите за доставка на природен газ ".



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР